Javni poziv za prijavu učešća za desetodnevnu mobilnost Sofija 08.-18. mart 2018.

Opština Budva implementira projekat FY4ICT (Female Youth for ICT) u sklopu kojeg će biti održana desetodnevna mobilnost u Sofiji, gdje će učesnice imati priliku da otkriju misterije biznisa, preduzetništva i liderstva. Cilj projekta je da edukuje i motiviše mlade žene iz Crne Gore i BIH da pokrenu svoje karijere podsticanjem preduzetništva u oblasti informacionih tehnologija.


Opština Budva poziva sve zainteresovane da se prijave za učešće u desetodnevnoj mobilnosti koju organizuje partner na projektu, Bugarski centar za žene u tehnologiji, u Sofiji, Bugarska, 08.-18.marta 2019. godine.
Program desetodnevne mobilnosti je namijenjen mladim ženama starosne dobi od 18 do 25 godina koje su načelno zainteresovane za oblast informacionih tehnologija. Program desetodnevne mobilnosti će osim učesnica iz Crne Gore, pohađati još dvadeset njihovih vršnjakinja iz Banja Luke i Mostara.
Za učesnice je besplatno obezbijeđen prevoz Budva-Sofija-Budva, 9 noćenja i ishrana.
Krajnji rok za prijavu je 17.februar 2019. godine. Prednost pri selekciji će imati kandidati koji su ranije učestvovali u aktivnostima FY4ICT projekta.
Popunjenje formulare možete dostaviti elektronski na e-mail adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. i This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sa naznakom „FY4ICT prijava“.
Maksimalan broj učesnica je 10.
Prijavni formular možete naći u prilogu.

Više informacija o projektu mogu se naći na sajtu:

http://fy4icterasmus.net/

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja