Nova autobuska stajališta

Opština Budva spremna je da izdvoji 90 hiljada eura za uređenje i opremanje autobuskih stajališta na teritoriji od Jaza do Buljarice.

To je predviđeno Planom javnih nabavki za ovu godinu, a tender bi trebao da bude raspisan najkasnije do maja ove godine. Autobuska stajališta u gradu praktično i ne postoje, a turisti i ne znaju tačno gdje treba da sačekaju gradskog linijskog prevoznika.

Na autobuskim stajlištima nema ni nadstrešnice, niti bilo koje drugo obilježje, kako bi neko znao gdje treba sačekati autobus. Jedino skromna, nerijetko i neugledna tabla, sa redom vožnje, okačena na stub javne rasvjete, je oznaka da tu treba sačekati autobus. već samo ima tabla sa polascima i odlascima

 

foto: Jugoslav Belada

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja