Predložite vaše kandidate za nagradu “ Wild Beauty Award”

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, petnaestu godinu za redom, planira dodjelu prestižnog nacionalnog priznanja „Wild Beauty Award“ najboljima u turizmu.


Kako bi omogućili da sve kvalitetne inicijative, projekti, akcije i dostignuća u turizmu budu predloženi za dobijanje ovog visokog priznanja, kategorije za dodjelu nagrada nijesu unaprijed definisane već će biti određene na osnovu pristiglih predloga.

Odluku o dodjeli nagrade donosi žiri koji čine predstavnici Ministarstva održivog razvoja i turizma, NTO CG, predstavnici kompanija koje imaju poseban uticaj na razvoj turizma, medija, obrazovnih institucija i ugledni turistički radnici.

Nominacije se vrše na osnovu popunjavanja upitnika na zvaničnom web portalu NTO CG, www.montenegro.travel. Glasanje je otvoreno do 15.11.2019.godine.

 

foto: dobitnici 2018

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti