Print this page

Dječiji koncert u okviru projekta Glas Mladih u Cadmus Cineplexu

U ponedeljak 11.03.2019. godine sa početkom u 18:00 časova u Cadmus Cineplexu održavaće se dječiji koncert u okviru projekta „Glas mladih“ u Budvi, koji se izvodi pod podkroviteljstvom Opštine Budva, a u organizaciji Fondacije Budva.

Ovaj projekat doprinosi afirmaciji i promociji obrazovnih potencijala mladih i pravilnom razvoju djece. „Glas mladih“ ima za opšti cilj podizanje svijesti o značaju omladinskog aktivizma na način što će popularizovati neke druge vrijednosti, kao što je bavljenje umjetnošću (u ovom slučaju muzikom i slikarstvom).


Treća faza projekta direktno targetira djecu iz JU "Druga osnovna škola" Budva. Djeca će pod nadzorom i organizacijom nastavnice Ranke Perunović iskazati svoje talente u vidu recitacija, solo pjevanja, horske priredbe i folklor.


"Želimo da istaknemo da smo projektom “Glas mladih” formirali platformu za mlade ljude i na taj način obezbijedili mogićnost da i u buduće iskažu svoj talenat, zadovolje svoje kreativne potrebe i dobiju potvrdu od sredine da je njihov trud i doprinos vrijedan i prepoznat. Naš zajednički cilj je da podignemo svijest kod mladih, da su oni donosioci i kreatori promjena u društvu." istakli su iz Fondacije

PODIJELI