Crna Gora na sajmu nekretnina u Kanu

Delegacija Crne Gore, koju predvodi državni sekretar u Ministarstvu održivog razvoja i turizma, Damir Davidović, učestvovaće na međunarodnom sajmu nekretnina MIPIM, koji se održava u Kanu od 12. do 15. marta.

Na crnogorskom štandu na ovom sajmu biće predstavljeni projekti i investicioni potencijali Crne Gore, sa posebnim akcentom na projekte na sjeveru države, odnosno lokalitete Cmiljača i Žarski, kao i potencijale Durmitora.

MIPIM je najveći međunarodni sajam nekretnina koji se ove godine 30. put organizuje u Kanu, a poznat je po svojoj reputaciji i prisustvu učesnika iz velikog broja zemalja, okupljajući najuticajnije donosioce odluka na tržištu nekretnina.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja