Novo protestno okupljanje roditelja ispred JU OŠ "Mirko Srzentić" u Petrovcu

Roditelji učenika petrovačke OŠ" Mirko Srzentić" okupiće se ponovo jutros u 8 časova u školskom dvorištu, nezadovoljni odlukom Ministarstva prosvjete koje je imenovalo Miodraga Šćepanovića za novog direktora te javne ustanove.

Roditelji su se okupili prošle nedjelje, kada su saznali da je ministar prosvjete Damir Šehović donio odluku da se prihvati kandidatura Šćepanovića, dok je odbijena kandidatura učiteljice Ivane Kurtović, koja je punih 13 godina zaposlena u ovoj petrovačkoj školi, a koju je podržao Savjet roditelja.


Roditelji će, kako je kazao predsjdnik Savjeta roditelja Dušan Radević danas uputiti otvoreno pismo novopostavljenom direktoru Miodragu Šćepanoviću i Ministru prosvjete dr Damiru Šehoviću.

 

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja