Donacija Domu starih

Mreža mladih Pokreta za Promjene iz Budve nastavila je sa donacijama u svojoj opstini.

"Ovoga puta smo obisli Dom starih u Petrovcu pri samostanu „Sveti Vid“.Donirali smo namirnice i sredstva za licnu higijenu,kako bi ovim ljudima barem na neko vrijeme olaksalisvakodnevni zivot.
Sedam casnih sestara na celu sa glavnom sestrom DritomKajtazi brine o starim licima.Nemaju niciju pomoc ,vec svojim radom,dobrom voljom i skromnim sredstvima cine zivot ljepsimovim licima. Ova akcija pokazuje da Mreza mladih PZP Budva nastavlja sa humanitarnim akcijama,kako bi svi nasi sugradjaniimali normalne uslove za zivot." saopštili su iz Mreže mladih

"JER NASE MNOGO,NJIMA PUNO ZNACI!"

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja