Expo trophy za proizvođača namještaja iz Tirane

Nakon detaljnog pregleda izlagačkih štandova i uvida u ostale segmente ekspozicije izlagača na 43. Sajmu namještaja i 13. Sajmu umjetnina, žiri je je donio sljedeću odluku:

Posebna priznanja se dodjeljuju sledećim izlagačima:


- ARDENO SHPK- TIRANA
Stolica je oduvjek bila najsloženiji i najteži produkt u proizvodnji namještaja. Ona je najveći izazov sa aspekta dizajna, forme, konstrukcije, materijala, udobnosti, tehnologije izrade, transporta. Ovaj izlagač nam nudi od klasičnih, stilskih, tradicionalnih do modernih formi u svim materijalima, sa raskošnom lepezom ponude za svaku priliku.



- FAF & CO D.O.O. – ULCINJ
U konceptu velike fabrike, proizvoditi samo jedan proizvod je odgovorna činjenica.  Zdravi odmor tjela, bitan organski, biološki i mentalni segment svakodnevnice ljudskog organizma, nosi komponente naučne proizvodnje, zasnovane na anatomskoj, alergiskoj, opšte medicinskoj nauci. Struktura ponude dušeka, način ekspozicije i nastupa na Sajmu sugerira i nameće ozbiljnost izlagača adekvatno značaju i kvalitetu specijalističke ponude dušeka.

- FLAME FURNITURE - BEOGRAD
Već nagrađivan na Jadranskom sajmu istrajava u hrabrom i netipičnom proizvodu sa  afinitetom i ljubavlju  prema prirodnom i naturalnom masivu hrasta. Poštujući živu strukturu drveta dizajner minimalno interveniše usmjeravajući materijal na funkciju elementa. Isto tako kada ga mašinski obrađuje za izvjesnu serijsku proizvodnju znalački valorizuje prirodu materijala.



                  Treća nagrada - Bronzana plaketa – dodjeljuje se  izlagaču

ANIMO DOO – VALJEVO

Rijetko suptilan dizajn baštenskog namještaja u kojem je puni gvozdeni profil od ½ cola doživio organsku formu čudnih zakrivljenosti, koje slikarski  formiraju crtež- konstrukciju, koja prihvata sjedište. Bilo da je pleteno od užadi, platnenih traka, PVCa ili mekano meblirano, sjedište podržava osjećanje udobnosti i cjelovito se stapa sa podkostrukcijom koja ga nosi sveukupno gradeći od garnitura za sjedenje skulptoralne originalne forme.
Ekspozicija štanda je dosljedna estetici samog eksponata.

.
                  Druga nagrada – Srebrna plaketa – dodjeljuje se  izlagaču

MOBILERI ERALD LTD – QEREKE- KRUJE, ALBANIJA

Rafiniran namještaj, izvođačke perfekcije je očigledno stvaran u moćnom proizvodnom tehnološkom sistemu. Raznovrsnost asortimana, stilska i estetska različitost modela ima zajedničku nit, kvalitetnu izradu, što ne prati uvijek visoka serija i raznorodna produkcija. MOBILERI ERALD svojom velikom produkcijom u masovnoj primjeni, podiže kulturu lijepog i funkcionalnog, javnog i privatnog ambijenta, neophodnom današnjem potrošaču.


                  Prva nagrada – EXPO TROPHY 2019. i Zlatna plaketa - dodjeljuje
se izlagaču

BOLT LTD  - TIRANA

Visokom kreativnošću  unikatnih komada namještaja, posebno za javne i hotelske objekte ovaj izlagač uspješno koordinira između serijske proizvodnje pločastog namještaja projektovanja i izvođenja restorana, butika, javnih prostora po narudžbi. Ovako složen proizvodni koncept, pritom visokog zanatskog kvaliteta je specijalnost ovog proizvođača. Ekspozicioni štand, ne mnogo velik,  estetskim konceptom i sadržajem, originalnog autorskog dizajna, pulta i holske prostorne klupe za sjedenje sa dvokrilnim vratima ukazuje na vanserijske mogućnosti ovog proizvođača. Doslijedno svom proizvodu prezentacija i poslovna komunikacija su na zavidnom nivou.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti