Potpisan Memorandum o saradnji i realizaciji Igara malih zemalja Evrope

Memorandum o saradnji i realizaciji Igara malih zemalja Evrope potpisali su sinoć predsjednik Opštine Budva Marko Carević i predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušan Simonović.

Opština Budva i Crnogorsko olimpijski komitet smatraju da je potpisivanje Memoranduma o saradnji odlična polazna tačka za plodnu saradnju i organizaciju ovako važnog događaja.Carević istakao je da je zadovoljstvo ne samo za Budvu nego i za region što će se jedno ovakvo takmičenje održati baš kod nas.


"Samo takmičenje i Olimpijski pokret su nešto što spaja region i nešto što je jako važno.
Sport je od veoma velikog značaja i nešto što treba da ima podršku i ulaganje, da bi uslovi bili što bolji, i da bi se naša omladina ravnopravno takmičila kako ovdje tako i u regionu i svijetu.
Nadam se da će Budva biti dobar domaćin, da će kvalitet i standard biti na visokom nivou", kazao je Carević

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja