Koncert duo gitara u Porto Montenegru

Koncert duo gitara Pippo Corvino & Mahan Mirarab, kojeg predvodi mladi crnogorski gitarista Filip Gavranović, zakazan je večeras u 20:00h u Zbirci pomorskog nasljeđa, sa početkom u 20:00h.

Obojica gitarista žive i rade u Beču, gdje već izvjesno vrijeme sarađuju, kreirajući akustični džez , spajaju zvuk Istoka i Zapada, elemente raznovrsne kulture i muzičke uticaje ta dva svijeta, kojima se nadahnjuju i inspirišu.

Koncert je dio popularnoj manifestacije Mjesec poštovanja džeza u Crnoj Gori (Jazz Appreciation Month in Montenegro) JAM 2019, pod ogranizacionom logistikom NVO Jazz Art iz Podgorice.Porto Montenegro se već devetu godinu za redom priključuje ovoj manifestaciji. Manifestacija JAM 2019 ove godine daje prvenstvo mladim muzičarima i njihovim dostignućima i u skladu s tim i moto festivala - New Generation of Jazz.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja