Velika dječja modna revija: LJETNE BOJE BAŠ NAM DOBRO STOJE!

Kompanija Tradeunique u saradnji sa dječjim vrtićem Vini Pu i brendom Beba kids organizuje 17. Aprila u 18 časova u shoping centru TQ Plaza veliku modnu reviju.

“ Drugari, mame, tetke, strine, bake, ujne, tate pozivamo vas na supersoničnu reviju koja će se održati 17.04 u 18:00 sati na prizemlju našeg veselog Centra
Manekeni iz vrtića Vini Pu iz Budve predstaviće kolekciju proljeće/ ljeto 2019. brenda Beba Kids, a za atmosferu, igrice i zabavu zaduženi su već naši provjereno najbolji Animatori Zabavljatori”, poručuju organizatori.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja