Sajam nautike na Jadranskom sajmu

Na Jadranskom sajmu u Budvi od 16. do 20. aprila na programu je 37. Nautic show – Sajam nautike, opreme za sport, kamping i rekreaciju.

Na Sajmu učestvuje 17 izlagača, predstavljajući veliki broj poznatih nautičkih brendova. Izlagači dolaze iz Crne Gore, zemalja okruženja i Evropske unije.


Posjetioci će na sajmu imati priliku da se upoznaju sa plovilima poznath svjetskih brendova: Sea Ray, Jeanneau, Bayliner, Smartliner, Italboats, Quicksilver, Ranieri, Beneteau… i gumenim čamcima: Zodiac, Mercury, Highfield, Seal, Yamaha… Prvi put tržištu će se predstaviti renomirani brend Atlantic Marine putem svog zastupnika za region kompanije Vodice Boats.
Ponudu vanbrodskih motora čine: Mercury, Yamaha, Honda, Tohatsu, Suzuki, Selva… dok će na štandovima Une i Efel motorsa biti izloženi jet-ski Yahahe i Honde. Kajake, kanue i opremu za sportove na vodi i za plaže izložiće Bic Sport, Una i Gora doo, zastupnici poznatih svjetskih brendova iz ove oblasti. Raduje prisustvo austrijske kompanije Jetfloat International koja se bavi proizvodnjom i plasmanom plutajućih pontona, a koja se prvi put predstavlja tržištu Crne Gore. Servisne usluge, dodatnu opremu, različitu nautičku galanteriju ponudiće veći broj kompanija. U okviru Sajma svoje aktivnosti predstavljaju i obrazovne institucije specijalizovane za kadrove u oblasti nautičkke industrije i turizma.
Iz programa sajma izdvajamo prezentaciju i demonstraciju pružanja prve pomoći kao i promociju treninga bezbjedne vožnje.
Otvaranje manifestacije je predviđeno za utorak, 16. april u 11 sati.
Radno vrijeme Nautic Show-a za posjetioce je od 16. do 20. aprila od 10 do 18 časova.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja