Print this page

Regionalni vodovod: Isporučujemo 43% veće količine vode u odnosu na 2018. godinu

Izvorište Bolje Sestre spremno za sezonu


„Ljetnja turistička sezona je na pragu, a uprkos vanrednim uslovima rada zbog blokade računa Regionalnog vodovoda koja traje od 14. avgusta 2018. godine, na današnji dan isporučujemo čak 43% veće količine vode u odnosu na isti periodu 2018. godine. Dodatno, zahvaljujući podršci poslovnih partnera uspjeli smo i u ovakvim vanrednim uslovima realizovati i poslove čišćenja kaptaže vodozahvata Bolje Sestre, kako bi Regionalni vodovod potrošačima na Crnogorskom primorju isporučivao kvalitetnu i zdravstveno ispravnu vodu za piće”, istakla je inžinjer tehnologije Danijela Kosić Žujović.


„U uslovima blokade računa i najtežih izazova kojima je Regionalni vodovod izložen u svojoj 43 godine dugoj istoriji, podrška i solidarnost koju dobijamo od naših poslovnih partnera ukazuje na postojanje poslovnog ambijenta u Crnoj Gori na koji možemo biti ponosni svi, a ne samo mi u Regionalnom vodovodu”, nastavila je tehnolog Žujović:


„Želim da istaknem da smo u prethodnom periodu sproveli veći broj popravki i intervencija na 130 km dugom cjevovodu i kompleksnim elektrouređajima, što je u navedenim uslovima blokade računa bilo moguće realizovati isključivo zahvaljujući kontinuiranoj podršci naših poslovnih partnera koji su, zajedno sa zaposlenima Regionalnog vodovoda (koji su poslednju platu primili 26.jula 2018. godine), obezbijedili održivu funkcionalnost regionalnog vodovodnog sistema, na čemu smo izuzetno poslovno zahvalni našim partnerima i ponosni na kolege”.


Konkretna aktivnost na čišćenju podvodnog dijela kaptaže izvorista Bolje Sestre koja je predviđena HACCP planom, a u cilju obezbjeđivanja svih preventivnih uslova za siguran kvalitet vode, uspješno je realizovana.


„ U ime Regionalnog vodovoda želim da iskoristim priliku i da se zahvalim kompaniji „Hidromont inžinjering“na podršci da i ove godine uprkos blokadi računa obezbijedimo uslove koji će garantovati visok i provjeren kvalitet vode, a sa druge strane tim stavom su i konretno učestvovali u zaštiti osjetljivih državnih interesa obezbjeđenja kontinuirane isporuke visokokvalitetne vode za piće Crnogorskom primorju tokom predstojeće turističke sezone”, istakla je tehnolog Žujović.

PODIJELI

Tagged under