Opština nabavlja 27 mobilnih telefona i 40 tablet računara

A da su zaposlenima u Opštini novom gradskom upravom obezbijeđeni bolji uslovi, počev od plata, koje su među najveće u Crnoj Gori  (prosječna martovska bila oko 600 eura), svjedoče i dva javna poziva koje je raspisala lokalna uprava.

Jedan tender odnosi se za nabavku 28 mobilnih telefona, od kojih i tri ajfona, namijenjenih radnicima i funkcionerima. Za ovu nabavku Opština će izdvojiti 5900 eura.


Opština traži i najpovoljnijeg ponuđača za nabavku 40 tablet računara, za šta je spremna d aplati 16000 eura. Talbelti su namijenjei odbornicima lokalnog parlamenta.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja