Filijala MUP-a od 20. maja radiće produženo

Shodno odluci Ministarstva unutrašnjih poslova, a u cilju što efikasnijeg i kvalitetnijeg pružanja usluga građanima, u područnim jedinicama i filijalama za građanska stanja i lične isprave u Podgorici i primorskim gradovima radiće se produženo.

Tako će od danas područna jedinica za građanska stanja i lične isprave Podgorica raditi od 7 do 19 časova, a usluge građanima pružaće od 8 do 18 časova svakog radnog dana. Na ovaj način dodatno će se unaprjediti usluge, smanjiti gužve i čekanje u ovoj najfrekventnijoj područnoj jedinici koja dnevno zaprimi i do 2000 zahtjeva po različitim osnovama.

Imajući u vidu prioritete adekvatnog i blagovremenog pružanja usluga i informacija građanima, od 20. maja do 20. jula, biće uvedeno desetočasovno radno vrijeme u područnim jedinicama i filijalama na primorju, gdje će službenici MUP-a raditi od 7 do 17 časova, a usluge građanima, turistima i privrednicima pružati u periodu od 8 do 16 časova.

Uvođenjem dužeg rada sa građanima i kontinuiranim unapređenjem kvaliteta usluga, Ministarstvo unutrašnjih poslova orjentisano je na dostizanje i dosljednu primjenu standarda Evropske unije u oblasti javne uprave u čijem su fokusu građani i njihove potrebe.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja