Počinje upis mališana u vrtić

Od danas počinje upis mališana u vrtiće Javne predškolske ustanove " Ljubica Jovanović - Maše" za školsku 2019/20 godinu.

Kako su saopštili iz ove predškolske ustanove oni koji obnavljaju upis. Od vaspitača će dobiti zahtjeve za upis i ugovore o međusobnim pravima i obavezama,i nakon što popune istu vraćaju je vaspitačima. Preduslov je da morjau biti izmirene novčane obaveze. Za djecu koja se prvi put upisuju objavljujemo konkurs u kome se možete upoznati sa svim detaljima.

Dokumentacija se predaje radnim danima od 8-12 časova

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja