Pitanje je hoće li graditelji u ekskluzivnoj i prvoj građevinskoj zoni danas ugasiti mašine

Opštinskom odlukom o komunalnom redu od danas bi trebalo da budu obustavljeni građevinski radovi u najatraktivnijem dijelu metropole turizma, onom uz samu obalu.

Katanac na gradilišta do sredine oktobra, trebalo bi da stave svi građevinari u ekskluzivnoj i prvoj građevinskoj zoni. PO svoj prilici ponoviće se praksa od ranijih godina, kada je Opština izlazila u susret graditeljima, pa im je dozvoljavala radova po početka juna. Ostaje da se vidi da li će to biti i ove godine.

foto: Aleksandar Aleksić

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja