Knežević ne plaća porez, Opština stavila hipoteku na sajam

Opština Budva blokirala je sajamski kompleks u Budvi, vlasništvo kompanija koje kontroliše biznismen Duško Knežević. Na nepokretnostima u vlasništvu firmi firmi Expo Budva i „Expo invest“ upisana je hipoteka zbog poreskog duga od 120 hiljada eura.

Hipoteke na zemljište i sajamske hale upisane su krajem marta, nakon što u roku od deset dana koji je dala Uprava lokalnih javnih prihoda Opštine Budva, Kneževićeve firme nijesu izmirile porez na nepokretnost.


„Hipoteka u ukupnom iznosu od 39.900,37 eura poreza na dohodak fizilčkih lica i doprinosa za obavezno socijalno osiguranje u korist Opštine Budva, svojina „ Expo Budva“. Upis se vrši na osnovu rješenja o obezbjeđenju poreskog potraživanja ( hipoteka) Uprave loklanih javnih prihoda“, navodi se u katastarskoj evidneciji Uprave za nekretnine.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja