Parking prostor oko Doma zdravlja da koriste građani i gosti Budve

Imajući u vidu da je parking prostor oko JZU „Dom zdravlja“ Budva nedovoljan za veliki broj pacijenata koji imaju potrebu za zdravstvenom zaštitom u toku turističke sezone, te posebno imajući u vidu čestu hitnost zdravstvenih intervencija neophodno je u što kraćem roku osloboditi parking prostor oko JZU „Dom zdravlja“ Budva koji trenutno služi za odlaganje i držanje nepropisno parkiranih i uklonjenih vozila, saopštili su iz budvanskog odbora Crnogorske.


„Iako smo veoma svjesni ograničenog parking prostora u Opštini Budva, ovaj parking prostor mora biti stavljen na korišćenje svim građanima i gostima Opštine Budva, kako bi svi mogli zdravstvenoj zaštiti pristupiti na najbrži i nesmetan način“, stoji u saopštenju Crnogorske.

U Crnogorskoj smatraju da će ovaj stav naići na razumijevanje komunalne policije, budući da nije neophodno da prostor za odlaganje uklonjenih vozila bude u centru grada ili u okolini važnih institucija, već da i prostor u širem dijelu grada u potpunosti može zadovoljiti ove potrebe komunalne policije.

 

 

foto: Miljan Vujošević

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja