Prikupljeno više od 90 jedinica krvi

Više od 90 jedinica krvi prikupljeno je u velikoj jubilarnoj humanitarnoj akciji “Daj krv, spasi život” , koju proteklih deset godina organizuju Društvo dobrovoljnih davalaca krvi “Radivoje Pima” i kompanija Megapromet. Domaćin alcije bio je shoping centar “TQPlaza”.


Prema riječima predsjednika Upravnog odbora Društva Rajka Kuzmana akciji se odazvalo više od 120 davalaca, prije svega radnika Megaprometa, te članova društva, kao i brojni gradjani.
“akcija je trajala od 8 do 14 čadova i bilo je veliko interesovanje. Ponosni smo na činjenicu da već deset godina uspješno organizujemo ovu veliku humanitarnu akciju. Raduje nas i činjenica što smo danas imali i 19 njih, koji su prvi put dali krv”, kazao je Kuzman.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja