Obustava saobraćaja u Mediteranskoj ulici zbog Igara malih zemalja Evrope

U ponedeljak 27. maja 2019. godine u vremenskom periodu od 16 do 24 časa, zabranjuje se saobraćaj svih vrsta motornih vozila na dionici Mediteranske ulice od ulice 22. novembra do Hotela „Avala“, tokom organizovanja ceremonije otvaranja XVIII Igara malih zemalja Evrope 2019 koja će se održati u Starom Gradu u Budvi.

 

Kako se tokom ceremonije otvaranja XVIII Igara malih zemalja Evrope 2019 očekuje veliki broj posjetilaca koji žele istoj prisustvovati u Starom Gradu u Budvi, koji će za pješačka kretanja koristiti Mediteransku ulicu, kako bi se otklonila opasnost za sve učesnike u saobraćaju, a u skladu sa svim gore navedenim donešena je odluka o obustavi saobraćaja.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja