Budva na “Beogradskom manifestu”

Turistička organizacija opštine Budva predstavila je turističku ponudu grada na porodičnoj manifestaciji “Beogradski manifest” koja se održala od 24. do 26. maja, na Kalemegdanu.

Posjetioci “Beogradskog manifesta” upoznati su sa novitetima u ponudi za predstojeću sezonu, plažama, cijenama i manifestacijama koje ih očekuju tokom ljetnih mjeseci.

Organizacija žena Budve, čije su predstavnice bile na štandu, je za posjetioce pripremila tradicionalne delicije, a građani Beograda su bili u prilici da degustiraju i autohtone proizvode: crnogorski sir, pršutu, masline i crnogorska vina kompanije “Plantaže 13.jul”.

U okviru promocije festivala „Grad Teatar“ nastupao je „Big Bend“ orkestar, a pripremljen je i bogat program i animacija za najmlađe posjetioce. Za dobru atmosferu za djecu bila je zadužena Leontina i dječiji hor Čarolija.

Promocija “Sea Dance” festivala održana je drugog dana, uz nastup DJ-a i dodjelu ulaznica za festival na “točku sreće”.

Pored ulaznica za “Sea Dance”, na “točku sreće” podijeljene su i druge vrijedne nagrade – maslinovo ulje, crnogorski kuvar “Ukusi Crne Gore”, promo material, i nagradni vaučeri, boravak u hotelima, koje su obezbijedili budvanski hoteli: “Adria”, “Tre Canne”, “Pod Ostrog” i “Park”.

Glavna nagrada je izvučena iz nagradne kutije i podrazumijeva smještaj u hotelu “Melia” u Petrovcu tokom trajanja “Sea Dance” festivala i VIP ulaznice za isti.

Posljednjeg dana održana je promocija i “Budva Beer Fest”-a, uz nastup DJ-a i podjelu piva. Štand je ovom prilikom posjetio Aleksandar Cvetković, frontmen “Tropico benda”.

Na izložbenom prostoru Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, pored Budve, predstavile su se i lokalne turističke organizacije Bara, Kotora, Tivta, Herceg Novog i Podgorice, organizatori festivala “Bedem Fest”, “Sea Dance”, “Budva Beer Fest” i “Waveul festival”, kompanija “Plantaže 13.jul” i maslinari i vinari iz Bara.

Nakon “Beogradskog manifesta” turistička ponuda Budve će, u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore, biti predstavljena i u drugim gradovima, i to od 27-30. maja u Subotici, Novom Sadu i Kragujevcu, nakon čega slijedi promocija na tržištu Makedonije koja će se održati u Skoplju 1. juna.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja