Sve je spremno za prvi veliki Budva beer fest

Od 14. do 16. juna u Budvi, na Stadionu “Lugovi”, održaće se prvi Budva beer fest.

Jedan od najposjećenijih gradova na Jadranskoj obali u letnjoj sezoni biće domaćin pravom muzičkom spektaklu, na kome će nastupiti velike regionalne zvezde i najpoznatiji rok i pop bendovi.

 

Željko Joksimović, Ortodox Celts, Hladno pivo, Plavi orkestar, YU grupa, Brkovi, Dejan Petrović Big bend, Tropico bend, Riblja čorba, Psihomodo pop, Zabranjeno pušenje, Who See, uz tribute bendove, nastupiće pred publikom, koja se očekuje iz susjednih i zemalja regiona.

Budva je spremna za veliki muzički spektakl. Sve ono što je u domenu organizacije, od obezbeđenja do smeštajnih kapaciteta, je spremno i na raspolaganju gostima festivala. Ovakva muzička manifestacija traži punu posvijećenost i odgovornost i upravo zato, u želji da grad pruži najbolje što naš ima gostima festivala, koristiće se svi raspoloživi resursi i domaćini će dati sve od sebe da ovo postane dobra tradicija i prepoznatljiva festivalska destinacija.

Budva se konstantno razvija i raste. Nova pravila poslovanja, poštovanje ekoloških standarda zbog očuvanja obale, novi sadržaji namijenjeni gostima svih generacija samo su dio priprema za novu sezonu, koje traju tokom cele godine. Biće ovo festival atraktivan za mladu publiku, ali će Budva beer fest biti na početku sezone i sjajna prilika i mjesto dobre zabave i za sve one generacije koje vole ovakvu vrstu provoda i koncerata na otvorenom.

I najpopularniji bendovi I izvođači spremni su za susret sa publikom prvog Budva beer festa.

Radujem se što ću letnju sezonu početi na moru, u Budvi pred 20.000 raspoloženih gostiju. Očekujem sjajnu energiju, podsetićemo se najvećih hitova i uveren sam da ćemo posle festivala o njemu pričati kao o dogadjaju koji se pamti. Retke su prilike da na jednom mestu pozdravimo publiku iz okolnih zemalja u kojima inače rado nastupamo i zato se posebno radujem Budva Beer festu” - izjavio je Željko Joksimović, kao jedna od vodećih zvijezda festivala, ali i najpopularnijih izvođača u regionu inače.

 

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti