Divljanje obalom se nastavlja

Kontrolori JP "Morsko dobro" ustanovili su nove nepravilnosti - kontrola izvršena u Herceg Novom.

Izvršenim obilaskom zone morskog dobra na području opštine Herceg Novi, konstatovano je da se na lokaciji označenoj kao 15E u Zelenici izvode građevinski radovi za koje ugovor sa korisnikom nije potpisan.
U Atlasu plaža za navedenu lokaciju predviđen je plažni bar od 6 m2 bez terase, dok je u okviru postojećeg montažnog objekta (površine cca 20m2) ozidan sjeverni zid betonskim blokovima, dok je na istočnoj strani objekta takođe započeto zidanje blokovima

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja