Počelo iscrtavanje horizontalne signalizacije

Sekretarijat za komunalno - stambene poslove je juče, tokom kasnih večernjih sati započeo sa akcijom obilježavanja horizontalne signalizacije na kolovozu.

Poseban značaj je dat poprečnim oznakama tj. pješačkim prelazima i zaustavnim linijama kao i oznakama u vidu strelica usmjeravanja.

"Prioritet je dat Gradskom bulevaru dok sjutra očekujemo da će biti započeti radovi na označavanju ulice Trga Slobode i kompletne Mediteranske ulice, od hotela Tree Cane do hotela Avala", istakao je pomoćnik sekretara Sekretarijata, Aleksandar Popović.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja