U Perazića dolu u plićaku nikao parking

Kontrolori Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom Crne Gore 11.07.2019. izvršili su obilazak terena na području opštine Budva, lokaciji Perazića do.

Izvršen je obilazak obale na lokaciji ispred nekadašnjeg hotela "AS", pri čemu je konstatovano da je mašinskim putem izvršeno ravnanje površine koja služi kao parking, pri čemu je dio materijala uguran u more. Na ovaj način stvoren je naper, i to dužine cca 5m.


Na navedenom prostoru je u ranijem periodu od strane investitora- preduzeća "Njega Tours" d.o.o. u sklopu izgradnje turističkog kompleksa vršeno nasipanje velike količine kamenog i zemljanog materijala u more, čime je stvorena nova površina.


Ovom prilikom sačinjena je Službena zabilješka, koja je proslijeđena Upravi za inspekcijske poslove.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja