Sajam rukotvorina TQ Plaza

TQ Plaza u saradnji sa NVU Rukotvorci Crne Gore pozivaju vas na veliki sajam rukotvorina koji će se održati u TQ Plazi 29.07. u trajanju od 09:00-23:00h.

Na sajmu će se predstaviti preko 20 rukotvoraca iz svih krajeva Crne Gore. U ponudi će biti proizvodi od drveta, gline, poludragogkamena i žice kao i pregršt heklanih, šivenih i pletenih proizvoda, igračaka..

Ono što je važno napomenuti jeste da će sajam biti dijelom humanitarnog karaktera. Rukotvorci su donirali svoje porizvode koji će biti izloženi na posebnom štandu i sav prihod od prodaje namjenjen je Branu Kikoviću, 28ogodišnjaku kome je hitno potrebna transplatacija bubrega.

Ovom prilikom pozivamo sve ljude dobre volje da obidju sajam i uvjere se u čudesne ruke Crne Gore, i samim tim budu dio ove humane i lijepe priče koja se organizuje za Brana.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja