Polo spektakl u Porto Montenegru

Svjetski jet set zaigraće polo, po prvi put u Crnoj Gori. Ovaj glamurozni sportski i lifestyle događaj sa konjima i jahačima sa palicama, sinonim za konjičku disciplinu i sportsku eleganciju, održaće se od 1. do 3. avgusta na polo pop-up Porto Montenegro Areni.

Polo u marini Porto Montenegro okupiće svjetsku i nautičku javnost i ljubitelje pola, crnogorsku publiku i goste koji žele da provedu dan sa porodicom i prijateljima uživajući u ovom spektaklu, uz zanimljivu agendu, piće i sjajnu muziku.

Impresivna lista učesnika dokazuje koliko je ovaj događaj bitan u polo i biznis zajednici na internacionalnom, ali i globalnom nivou. Četiri sjajne ekipe odmjeriće znanje, iskustvo i spretnost, a među njima su i maharadža Savai Padmanabh Singh (Pacho) od Džajpura koji je jedan od nauglednijih predstavnika svjetskog pola; član reprezentacije pola u Velikoj Britaniji i vlasnik Royal Berkshire Polo kluba Jamie Morrison; višestruki pobjednik turnira Polo in the Park i velikog polo turnira na snijegu Charlie Wooldridge,i mnogi drugi..

Radujem se dolasku i igri sa svojom ekipom, po prvi put u jednoj marini. Polo u parku u Londonu je moja omiljena lokacija za igru pola, ali instikt mi govori da će nakon igre u Porto Montenegru, njen status zamijeniti igra u marini, prokomentarisao je Mahadža Savai Padmanabh Singh (Pacho) od Džajpura. Pored odgovornosti koje nosi status prestolonasljednika Džajpura, ovom mladom maharadži polo je velika strast, uz društveno-odgovorno djelovanje i humanitarne akcije. Magazin Forbes uvrstio ga je kao najmlađeg, a najuspješnijeg svjetskog igrača pola. Bio je zaštitno lice Dolce & Gabanna brenda na Milanskoj smotri mode prošle godine.

Organizator događaja je Global Citizen Forum, a Polo in the Port je jedan od ključnih društveno - sportskih događaja ovog ljeta, koji će spojiti sport svjetske klase sa predivnim okruženjem, sa pogledom na neke od najboljih jahti na svijetu. Polo se do sada igrao na različitim arenama, od onih na ledu u Saint Moritz-u u Švajcarskoj, na plaži nedaleko od Rovinja u Hrvatskoj, a ovog puta, po prvi put, u marini sa sjajnom kulisom nautičkog naselja, jedrilica i superjahti na jednoj strani, i planinskih masiva na drugoj strani arene.

Nakon našeg zadnjeg Foruma na Svetom Stefanu, zadovoljstvo je da našim partnerima i klijentima priuštimo još jedno luksuzno iskustvo Crne Gore – vjerujem da je sport najbolji ambasador. Naši partneri na projektu su: Arton Capital, Regent Porto Montenegro, Universal Capital Bank, Voli Motors, Plantaže, Azimut Yachts, Beluga, La Martina, Boadicea the Victorius i Sunreef Yachts, koji su udružili snage kako bi obilježili ovah događaj na tivatskoj rivijeri, ističe Armand Arton, osnivač Global Citizen Forum-a.
Događaj će u četvrtak 1. avgusta u 20:00h otvoriti izvanredna konjička povorka kroz marinu Porto Montenegro. Polo će se igrati u naredna dva dana, od 17h na Areni.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja