Za uređenje bečićkog potoka gotovo pola miliona eura

Opština Budva raspiala je javni poziv za izbor najpovoljnijeg ponuđača za ustupanje izvođenja radova na uređenju bečićkog potoka.

"Predmet javne nabavke je nabavka ustupanja izvođenja radova na uređenju Bečićkog potoka – izgradnja i rekonstrukcija vodovodne i kanalizacione mreže i komunalno opremanje gradsko građevinskog zemljišta", navodi se u javnom pozivu u koji su "Primorske novine " imale uvid.


Procijenjena vrijendost radova je 480 hiljada eura.
Javno otvaranje ponuda je 20. avgusta

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja