Arhivski depo Opštine Budva preseljen u TQ Plazu

Arhivski depo Opštine Budva preseljen je u poslovno stambeni kompleks TQ Plaza u prostorije koje su pripale lokanoj upravi.

Opština Budva raspisala je tender za nabavku polica za pomenuti depo, na ime čega je izdvojila 14.100 eura. U TQ Plazu prkatično se preselilo dosta opštinskih službi, sekretarijata i firmi.

Kancelarije u ovom kompleksu ima Sekretarijat za društvene djelatnosti, gradski menadžer, tu je i Turistička organizacija Budve, "Parking servis", a Opština je dodijelila prostore i za nekoliko NVO- Udruženja, Udruženje penzionera, Feštađuni, Društvo dobrovoljnih davalaca krvi Radivoje Pima, Puževa kućica, a prostorije je dobila je JPU " Ljubica Jovanović- Maše"

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja