Javni poziv za prijavu učešća u Programu Kreativni Višegrad

Javni poziv za prijavu učešća u Programu Kreativni Višegrad 04. – 09. septembar - Valašské Meziříčí, Češka

Opština Budva u saradnji sa partnerima iz Češke Republike, Slovačke i Poljske realizuje drugu fazu projekta „Creative Visegrad - multimedijalna slika država i gradova V4+”, odobrenog u okviru Višegrad fonda.

Radionica je namijenjena djeci i mladima starosne dobi od 11 do 15 godina.

Pozivamo sve koji su zainteresovani da zajedno sa svojim vršnjacima iz Češke, Slovačke i Poljske sada kroz druženje, radionicu i festival koji će se održati u gradu Valašské Meziříčí, u Češkoj učestvuju u realizaciji projekta.

Troškovi putovanja i smještaja učesnika finansiraju se iz programa Kreativni Višegrad, a Opština Budva će delegirati dva pratioca grupe.

Realizacija programa je planirana od 04. do 09. septembra 2019. godine.

Krajnji rok za prijavu je 12. avgust 2019. godine.

Maksimalan broj učesnika je 8.

Više informacija o projektu, prijavni formular i program možete naći na: www.budva.me.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja