Petnaest koncerata, predstava i drugih dešavanja u Luštici Bay

Vrhunski koncerti na otvorenom, spektakularne predstave i izvođenja, latino, disco i pop – rock ritmovi, velika umjetnička imena, obilježiće avgust u Luštici Bay.

Hitovi AC/DC, Tine Tarner i drugih rock i pop izvođača biće na repertoaru mađarskog vokalnog super stara, Ildiko Kerestež koja će u novom gradu na Jadranu nastupiti u četvrtak, 1. avgusta, na koncertu u 21 čas, na lukobranu u Marina naselju. Besplatan prevoz na dvočasovni spektakl za sve zainteresovane je obezbijeđen iz Kotora (zgrada Zavoda za zapošljavanje) i Tivta (stara autobuska) sa polascima iz oba grada u 20 sati, i povratkom po završetku koncerta.

U saradnji sa Centrom za kuluturu Tivat, a u okviru pozorišnog festivala Purgaorije, u subotu 3.avgusta biće izvedena predstava „Madam Bovari“, dok je novo izdanje „Latino night“ planirano za 6.avgust.

„Magiju plavog sata“ u Luštici Bay izvešće globalno popularna pijanistkinja Juđa Vang (Yuja Wang) i proslavljeni klarinetista Andreas Otenzamer, prvi klarinetista berlinske filharmonije, na koncertu pod vedrim nebom, 7. Avgusta, a u okviru saradnje sa KotorArt Don Brankovim danima muzike.

„Saksofon na promenadi“ u Luštici Bay slušaće se u petak, 9. avgusta, a dan kasnije, 10. avgusta, ljubitelji mode moći će da uživaju u rivijera šik modelima tivatske dizajnerke Sanje Matijević iz nove kolekcije inspirisane Lušticom Bay.

U džez ritmu u amfiteatru Luštice Bay nastaviće se u utorak,13. avgusta, na džez koncertu Sare Jovović i kvarteta sa Vladimirom Krnetićem u sklopu muzičkog ljetnjeg programa „Džez pod zvijezdama“.

Povratak u doba II svjetskog rata donijeće popularni rimejk predstave „Mediterano“, čije će drugo trodnevno izdanje na plaži Velja Spila (Pecka), biti izvedeno 14, 15 i 16.avgusta.

Nastup makedonske zvijezde Daniela Kajmakovskog sa bendom planiran je za 19. avgust, dok će koncert učenika i nastavnika Muzičke škole Tivat biće upriličen 21. avgusta. Četiri dana kasnije, međunarodni festival opere Operosa iz Herceg Novog prirediće vrhunsko opersko izvođenje.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja