Super senior kartice za penzionere

Opština Budva povjerila je posao podgoričkoj firmi "Kraft" da obezbijedi kompjuterski program za izradu super senionr kartica za penzionere. za ovaj posao biće izdvojeno 12 hiljada eura, a rok je 20 dana.

Više od 3.100 penzionera iz Budve biće u prilici da dobiju Super Senior karticu i koriste je u brojnim ustanovama i maloprodanim objektima na teritoriji opštine Budva", istakao je Carević.

Opština Budva će snositi sve troškove izrade kartica i izrade odgovarajućih kompjuterskih programa, kao i njihove instalacije kod budućih partnera na projektu.

Pravo da dobiju Super Senior karticu imaće svi penzioneri sa prebivalištem na teritoriji opštine Budva, bez obzira na visinu njihovih primanja.

Registacija penzionera koji žele da dobiju Super Senior karticu vršiće se preko Službe menadžera opštine Budva.

Sve informacije vezane za ovaj projekat mogu se dobiti kod naše Službe menadžera i kod Udruženja penzionera Budve.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja