Surlaš uništio jedan od najljepših drvoreda palmi - onaj ispred TN Slovenska plaža

Surlaš nastavlja da uništava plame u gradu, na “meti” se našao i jedan od najljepših drvoreda, onaj ispred recepcije Turističkog naselja “Slovenska plaža”.

Stabla su posječena, ali je pohvalno to što je , za razliku od drugih slučajeva gdje su stabla ostavljena da trunu, ova ozelenjenja stavljanjem saksija sa cvijećem i puzavicama. Možda bi trebalo da se i ostali ugledaju na potez hotelske kompanije koja je učinila da odsječena stabla ne predstavljaju ruglo.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja