Ministarstvo raspodijelilo novac za manifestacije - Budva beer festu 12.000 eura

Ministarstvo održivog razvoja i turizma donijelo je odluku o raspodejeli novca predviđenog u opkviru Programa podsticajnih mjera iz oblasti turizma za 2019./2020. predviđenog za organizaovanje manifestacija.


Među trinaest projekta koji su dobili zeleno svjetlo i koje će biti finansirane sa ukupno 165 hiljada eura , našla se i manifestacija " Budva beer fest", kojoj je odobreno 12.000 eura.
Pogledajte odluku resornog ministarstva:

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja