Za zakup kancelarija, Opština plaća 80 hiljada eura

Opština Budva i kompanija „Montenegro express group“ zaključile su prije dva dana ugovor o zakupu poslovnih kancelarija, ukupnbo 605 kvadrata u kojima će biti smještene nekoliko opštinskih službi.

Ugovor su 26. avgusta zaključili gradonačelnik Marko Bato Carević i direktorka ove kompanije Nada Šuka.


Zakup na godinu dana kancelarija za potrebe Sekretarijata za urbanizam, Gradskog arhitekte, Sekretarijata za zaštitu imovine, Sekretarijata za komunalno stambene poslove, Kancelarije za borbu protiv korupcije, Uprave lokalnih javnih prihoda i Kancelarije za evropske integracije, počinje, kako piše u ugovoru od 1. septmebra a ukupna jednogodišnja zakupnina je sa uračunatim PDV 79.939 eura.


Opština je godinama zakupljivala kancelarija u zgradi Montenegro expressa, kompanije koju kontroliše odbjegli biznismen Duško Knežević.
U centralnoj depozitarnoj agenciji stoji da većinski kapital ima nekoliko firmi koje kontroliše Knežević - Atlas mont 29.6 odsto , Atlas invest 16.3 odsto, Atlas grupa 10.4 odsto, Atlas banka u stečaju 4.1 odsto, Jadranski sajam 3.9 odsto...

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja