U III upisnom roku na Univerzitetu Crne Gore ukupno predato 302 prijave

Prijave za upis u I godinu osnovnih studija Univerziteta Crne Gore za 2019/20. godinu – u III upisnom roku predalo je ukupno 302 kandidata.

Raspored prijemnih ispita za fakultete i akademije koje ih organizuju kao dodatne uslove za upis, istaknut je na oglasnim tablama, kao i na zvaničnom sajtu Univerziteta Crne Gore www.ucg.ac.me, na stranicama fakulteta.

Prijemni ispiti će se održati , u petak i ponedjeljak, 30. avgusta i 2. septembra.

Upis kandidata i izdavanje uvjerenja će biti u utorak, 3. septembra 2019. godine, do 15.00 časova.

Upis studenata bliže je uređen Pravilnikom o bližim uslovima, kriterijumima i postupku upisa u prvu godinu osnovnih studija Univerziteta Crne Gore (Bilten UCG, br.432/18)

Konkursom je raspisano 528 mjesta na 14 fakulteta Univerziteta Crne Gore.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja