Za uređenje potoka u Bečićima 480 hiljada eura

Budvanska firma "Anita" prvorangirana je na tenderu za izbor najpovoljnijeg ponuđača za uređenje potoka u Bečićima. OPština je za ovu investiciju izdvojila 480 hiljada eura.

U odluci o izboru ponuđača, koju je juče potpisao predsjednik Opštine Marko Bato Carević, navodi se da je ponuda "Anita " DOO, koja je ponudila 479.606,54 eura prvorangirana. Ponude koje su dostavile firme "Intere projekt " iz Podgorice" i "Đokić group" iz Bara su ocijenjen kao neispravne.

"Anita" ima rok od 60 dan da završi planirane radove.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja