Print this page

Opština ipak radi rebalans

Opština Budva je pozvala juče sve zainteresovane da dostave svoje predloge za rebalans budžeta. Budžer grada za ovu godinu proijektovan je na 37.789.000 eura.

Poziv Opštine prenosimo u cjelosti:

Obavještavaju se građani Opštine Budva, mjesne zajednice, nevladine organizacije, organi lokalne uprave i privredna društva i ustanove čiji je osnivač Opština, državni organi i službe, pravna lica, preduzetnici i ostali zainteresovani subjekti da dostave predloge i stavove u vezi sa donošenjem Odluke o izmjeni odluke o budžetu Opštine Budva za 2019. godinu (rebalans budžeta).


Sekretarijat za finansije kao obrađivač Odluke o izmjeni odluke o budžetu Opštine Budva za 2019. godinu (rebalans budžeta) u skladu sa mehanizmima i oblicima učešća građana u postupku prethodnog konsultovanja (period prije izrade samog nacrta odluke) obaviještava subjekte učešća iz stava 1 ovog Javnog poziva Opštine Budva da svoje predloge i stavove mogu izraziti dostavljanjem istih u pisanoj formi putem pošte, na adresu Sekretarijat za finansije Opštine Budva, kancelarija br. 78, Trg sunca br. 3; putem e-mail adrese This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Period predviđen za prijem predloga i stavova u postupku prethodnog konsultovanja traje od 05.09. do 12.09.2019. godine.


Sekretarijat za finansije je dužan da obradi podatke prikupljene u postupku prethodnog konsultovanja i sačini izvještaj o rezultatima prethodnog konsultovanja, do 14.09.2019. godine a isti će biti objavljen na internet adresi Opštine Budva www.budva.me dana 16.09.2019. godine.


Sekretarijat za finansije prilikom sačinjavanja Nacrta Odluke o izmjeni odluke o budžetu Opštine Budva za 2019. godinu (rebalans budžeta) koristi i podatke iz Izvještaja o rezultatima prethodnog konsultovanja, ukoliko bude sugestija i predloga.


Javni poziv i obavještenje o pokretanju postupka za prethodnu konsultaciju je objavljen preko lokalnog javnog emitera RTV Budva, na zvaničnom sajtu Opštine www.budva.me, zvaničnoj facebook stranici i na oglasnoj tabli Opštine Budva od 05.09. do 12.09.2019. godine.

PODIJELI