Porto Montenegro prijatelj serije Dug moru

Porto Montenegro sponzor je serije „Dug moru“ u režiji Gorana Gajića – premijera je prikazana u Kombank dvorani u Beogradu u prisustvu velikog broja zvanica, a serija se prikazuje na Superstar TV –u nedjeljom u 21:00h, i na RTS-u ponedeljkom u 20:00h.

Neobična dramska saga protkana je mitskim elementima, kao i elementima trilera, a zapravo predstavlja toplu porodičnu priču o žrtvi i beskrajnoj ljubavi. Od prve epizode prepliću se sadašnjost, sjećanja, teške traume iz prošlosti, tajne, priviđenja slovenskih bogova i mitovi, u čijem središtu je mit o moru koji svake godine uzima svoj dug - sedam ljudi, sedam žrtava onome što je početak i kraj svega, izvor života i opstanka.

Zadovoljstvo je biti prijatelj serije Dug moru, i podržati kvalitetnu filmsku produkciju, u kojoj glume crnogorski glumci, pogotovo mlada generacija. Neki kadrovi serije su snimani i u Porto Montenegru, i jedva čekamo da pratimo zaplet, obrt i rasplet serije na malim ekranima. Vjerovali smo sjajnom producentskom ekipi, Bojanu I Bojani Maljević, i fantastičnom Goranu Gajiću, istakla je PR menadžerka Porto Montenegra, koja je prisustvovala promociji serije u Beogradu..

Izvanrednu ekipu glumaca predvode Dragan Mićanović, Nada Šargin, Ana Lečić, Vule Marković, Branimir Popović, Pavle Popović, Sergej Trifunović, Leon Lučev, Miodrag Krstović, Mišo Obradović, Vesna Trivalić, Mina Sovtić, Bojan Dimitrijević, Stela Ćetković, Bojana Maljević.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja