Novi "Zeta film" promijeniće panoramu Budve

Budvanska kompanija “Zeta film” u većinskom vlasništvu nikšićkog biznismena Branislava Brana Mićunović gradnju luksuznog 12 - etažni kondo hotel sa kazinom nadomak Staroga grada, povjerio je građevinskoj kompaniji Bemax. Bemax je na svome sajtu objavio da je ugovor vrijedan tri miliona eura te da će izvoditi betonske i armirano betonske radove. Do sada je kako je navedeno urađeno 15 odsto planiranih , a radovi se svakodnevno izvode intezivno.

Izgradnja višespratnice izmijeniće panoramu Budve, koju "krase" soliteri uz samu obalu - aminovani kontroverznim planskim dokumentom Detaljni urbanistički plan "Budva centar" koji je kreirala budvanska organizovana kriminalna grupa.


Stara zgrada " Zeta filma" je imala 3.149 kvadrata zemlje, a novi kondo hotel imaće dvije podzemne etaže, prizemlje , mezanin i deset spratova, ukupne bruto građevinske površine 15.123,32 kvadrata. Građevinski dozvolu izdao je u decembru 2016. sada već bivši ministar održivog razvoja Pavle Radulović.
Mićunovićeva firma u gradnju i opremanje kondo hotela i kazina planira da uloži 16 miliona eura.
Pogledajte kako će izgledati kondo hotel- animacija je preuzeta sa sajta kompanije " Bermax"

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja