Opština slavi u Palasu

Svečana sjednica sa koktelom i večerom dobrodošlice povodom Dana opštine Budva 22. novembra biće organizovana u petrovačkom hotelu "Palas".

To je odlučeno juče, kada je objavljeno obavještenje o ishodu javne nabavke male vrijednosti.

Hotelska grupa Budvanska rivijera ponudila je euro manje od tenderom određene sume. Na tenderu su se mogli prijaviti svi hotelijeri koji su vlasnici hotela sa najmanje četiri zvjezdice te ispunjavaju uslove, pot toga da imaju salu sa 350 mjesta, tehnički opremljenu, a i da su spremni da organizuju večeru i koktel za najmanje 150 zvanica.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja