Doček Nove godine koštaće poreske obveznike Budve 330 hiljada eura

Opština Budva za organizaciju javnog dočeka Nove godine ispred starogradskih bedema izdvojiće 30 hiljada eura, deset puta manje od iznosa koji je opredijelila Turistička organizacija Budve.

Direktorka TO Budve Maja Lijepšević na konferenciji za novinare održane u petak, kada je najavljen petodnevni novogodišnji program izjavila je da će ta lokalna TO za organizaciju izdvojiti 300 hiljada eura, ali nije mogla da saopšti koliko će ove godine iz budžeta izdvojiti Opština Budva. Primorskim novinama saopšteno je iz Opštine da je ove godine iznos za novogodišnji program znatno manji nego ranijih godina i iznosi 30 hiljada eura.

Podsjećamo glavna zvijezda novogodišnjeg dočeka, koji će posjetioce Budve uvesti u novu 2020. je pop legenda Zdravko Čolić, dok će 1. januara ispred starogradskih bedema nastupiti folk pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović, čije gostovanje je podijelilo Izvršni odbor TO.

foto: Miloš Ćetković

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja