Porto Montenegro prezentovao projekat u Londonu

Projekat marine za superjahte i nautičkog naselja Porto Montenegra predstavljen je u prestižnom Mark’s Club-u u Londonu, a koncept ovog tradicionalnog događaja Porto Montenegra za britansko tržište je uvjek mjesto susreta poslovnih partnera ovog projekta, londonskih brokera, vlasnika stanova gdje se promovišu aktuelnosti iz jahting usluge i sadržaja tivatskog nautičkog naselja.


Izvršni direktor Porto Montenegra David Margason predstavio je novu rezidenciju Elena, ali i akcentovao benefite boravka i života u Crnoj Gori tokom svih godišnjih doba, ali i najavio velike događaje koji će obilježiti ljeto 2020 – Internacionalni modni festival 24. i 25. jula, lifestyle i sportski događaja Polo u Porto Monteengru od 6. do 8. avgusta, itd. Direktna avio linija London-Podgorica-London sa kompanijom Ryanair, za svega dva sata leta, potvrđuje sinergiju ove dvije destinacije, u mogućnost da Britanci u Crnoj Gori uživaju u načinu života „home away from home“, provode ovdje vikende, i imaju nekretninu na jadranskoj obali do koje brzo stižu.


Događaju je prisustvovao ambasador Crne Gore u Velikoj Britaniji Borislav Banović.


Porto Montenegro donosi mediteranski stil života u London – puno naših poslovnih partnera i klijenata stižu sa UK tržišta i ovaj događaj je sjajna prilika da ih sretnemo, i prezentujemo nautički i turistički proizvod Porto Montenegra i Boke Kotorske. Na samom događaju bilo je preko 120 VIP zvanica iz biznis sektora – novosti iz Porto Montenegra su uvjek pravi kuriozitet za sve njih, istakao je Senior Marketing i PR menadžer Porto Montenegra Danilo Kalezić

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti