Potpisan ugovor za sanaciju i uređenje kupališta na lokalitetu „Bijela Vila“

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore potpisalo je ugovor sa društvom “Đokić Group” d.o.o. iz Bara koje će, kao izabrani najpovoljniji ponuđač, izvršiti sanaciju i uređenje kupališta na lokalitetu „Bijela Vila“ u opštini Herceg Novi.

Kako je predviđeno tenderskom dokumentacijom, radovi će obuhvatiti saniranje metalne ograde na ulazu u plažu, otvoranje rupa na kabinama za presvlačenje, čišćenje svih kabina od otpada, farbanje drvenarije, krečenje, šalovanje, te armiranje i betoniranje odlomljenog ugaonog ivičnog betona na dva mjesta.


Rok za završetak radova je 20 dana od dana uvođenja u posao, dok je garantni rok za sve radove dvije godine.
Ukupna vrijednost ugovorenih radova sa uračuantim PDV-om iznosi 29.457, 08 eura.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja