Veliki odziv penzionera za preuzimanje Super senior kartica

Služba menadžera opštine Budva obezbijedila je Super senior program besplatnih kartica sa popustima. Projekat je ostvaren u saradnji sa Udruženjem penzionera Budva i velikim brojem privrednika sa teritorije naše opštine.

Opština Budva je prva opština u Crnoj Gori koja implementira projekat Super senior kartica a koji za cilj ima poboljšanje standarda budvanskih penzionera, čime je pokazala posebnu brigu o najstarijim sugrađanima.


Super Senior kartice su posebne lojaliti kartice personalizovane na ime penzionera, koje su besplatne i vremenski neograničene, a putem kojih se svakom od njih omogućavaju popusti i pogodnosti prilikom plaćanja u različitim uslužnim djelatnostima.


Registracija penzionera i preuzimanje kartica se obavlja u prostorijama Službe menadžera – Mediteranska ulica 8/6 TQ Plaza (VI sprat) svakim radnim danom od 10-14 časova. Više informacija penzioneri mogu dobiti putem telefona 033/688-996.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja