Print this page

Praznična čarolija u TQ Plazi

16. decembar - 28. decembar 2019.


Svaki datum u kalendaru nudi novu mogućnost da budemo bolji. Nova godina nudi i više, još jedan uzbudljivi krug u našim životima koji ćemo iskoristiti najbolje što možemo. Zato smo odlučili da u Novu godinu uđemo u velikom stilu, da se pamti.


Broj 2019 pamtićemo po godini koja je za TQ Plazu bila i više nego uspješna, sa mnogo zabavnih događaja, jedinstvena zbog niza upečatljivih humanitarnih akcija koje smo realizovali sa revnosnim saradnicima iz opštine Budva.
Stavićemo pečat na ovu godinu bogatim programom od 7 događaja koji startuju već sledeće sedmice.
Ponedjeljak i utorak su blizu za sve nas, 16. i 17.12. od 10:00 - 22:00h, upućujemo vam poziv na veliki zimski bazar organskih i domaćih poljoprivrednih proizvoda koje ćemo realizovati u saradnji sa Instititutom NVO „Bijeli Lotos“. Ukusi domaćeg i organskog samo za vas uz mogućnost edukacije o zdravoj ishrani. Čekamo vas na prizemlju TQ Centra.
Petak, 20.12. rezervišite za novogodišnji sajam dekoracija. U periodu od 10:00 - 22:00h imaćete priliku da odaberete jedinstveni, originalni i posebni poklon za svoje najdraže. Praznici su vrijeme darivanja, a mi vas pozivamo da obiđete rukotvorce iz cijele Crne Gore.
Da li ste već tražili Djeda Mrazu poklon, da li ste mu napravili pismo?
Opet utorak, ali 24.12. termin da prijavite vaše mališane za interaktivnu radionicu na kojoj ćemo zajedno sa našim vilenjacima iz daleke Laponije pisati pisma najpoznatijem bradonji na svijetu. U periodu od 17:00 - 20:00h čekamo vas na prizemlju.
Srijeda, 25.12. od 10:00 - 22:00h otkrijte šta će se naći na štandovima u prazničnoj atmosferi TQ Plaze. Novogodišnji gastro sajam u saradnji sa Udruženjem rukotvoraca Crne Gore i posebnim dekoracijama koje uređuju naše dame iz Organizacija Žene Budve ne smijete propustiti.
Šta smo i da li smo dovoljno uradili u 2019. godini? Mladi o Mladima.
Sekretarijat za društvene djelatnosti opštine Budva- Omladinski klub Budva & TQ Plaza pozivaju vas da u četvrtak, 26.12. budete naši gosti i prisjetite se zajedno sa nama šta je najvažnija snaga grada radila. Ova noć rezervisana je za projekte mladih Budve, zabavni program i edukaciju odraslih na omladinski način.
Najveća radost i centralni događaj za najmladje svakako je u subotu, 28.12. pod nazivom „Ko nam to i odakle dolazi?!“
Djed Mraz i njegov vilenjak pripremaju razna iznenađenja i veliku žurku, koja se ne smije propustiti. U 19:00h na prizemlju, čekamo vas sa zasluženim poklonima.

Uz posvećenost onome šta radimo, obećanje da će iduća godina biti još zabavnija, bolja, želimo vam mnogo zdravlja, dovoljno novca i mnogo iskrene ljubavi.

PODIJELI