Hidrostanica Lazi i rezervoar koštaće gotovo pola miliona eura

Opština Budva, odnosno njen Sekretarijat za investicije planira da naredne godine izgradi hidrostanicu lazi, za bolje snabdijevanje ovog budvanskog naselja. za ovaj projekta Opština je programa uređenja prostora za 2020. predvijedjela 468 hiljada eura.

" Planira se izgradnja hidrostanice lazi sa dovodnim cjevovodom DN 200 mm i potisnim cjevovodom DN 150 mm , mjeračem protoka i rezervoarom od minimum 1.000 kubika.Izgradnjom HS Lazi sa rezervoarom umnogome će se poboljšati vodosnabdijevanje u okviru naselja Lazi i Podkošljun. Za izgradnju i nadzor opredijeljeno je 468.000 eura" stoji u programu uređenja prostora opštine Budva.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja