U Budvi je sve spremno za petodnevni novogodišnji spektakl

Petodnevni program prilagođen najrazličitijim muzičkim ukusima i svim generacijama, najzvučnija muzička imena u regionu, spektakularna bina, najprestižniji zvučni sistem na svijetu, vrhunska produkcija i sunčano vrijeme najavljuju da će Budva i ove godine opravdati epitet najatraktivnije destinacije tokom novogodišnjih praznika!

Program na trgu ispred Starog grada ove godine će početi u subotu, 28. decembra, kada će od 12.00h biti organizovan program za najmlađe, predstava “Čarobna bajka”, podjela paketića, animacija i face painting, dok će u večernjim satima, od 21.00h, nastupiti trebinjski rok sastav “Krugovi u žitu”,  „Akademia“ i “Katapult“ iz Bara i kultni hrvatski rock sastav „Psihomodo pop“. 

 

U nedjelju, 29. decembra u podne će koncert održati poznata džez pjevačica iz Srbije – Lena Kovačević, dok će se u noćnim satima, od 21.00h, predstaviti Gradska muzika Budve, budvanski bend “Refugie Jesus & Apostols” i hrvatski rock muzičar Neno Belan sa bendom.

 

U ponedjeljak 30. decembra održaće se podnevni koncert crnogorskog gudačkog kvarteta „Lords of the Strings“, čiji članovi su ujedno i muzičari crnogorskog simfonijskog orkestra. Istu noć nas očekuje veče elektronske muzike, takođe od 21.00h, koje će “otvoriti” budvanski DJ-evi Stevan Mandić i John K, a potom će nastupiti svjetski poznati turski DJ – Mahmut Orhan i francuski DJ duo „Ofenbach“.

 

Poslednjeg dana ove godine, 31. decembra u podne će biti organizovan program za najmlađe – koncert pjesama za djecu “Sanjine smijalice”, dok će uveče od 21h nastupiti crnogorski sastav „The Grupa“, poznata pop pjevačica Nevena Božović i regionalna zvijezda – Zdravko Čolić!

 

U srijedu, 1. januara od 14.00h planiran je koncert klasične muzike u okviru kojeg će nastupiti renomirana crnogorska operska imena: Marijana Šovran, Marko Kalajanović, Lana Asija Dabović, Emilija Minić i poznati srpski tenor Stevan Karanac. Soliste će i ove godine pratiti Mediteranski revijski orkestar pod dirigentskom palicom Radovana Papovića, a na flauti će svirati i Budvanka Ksenija Franeta. U večernjim satima će na Trgu prvo zapjevati klapa “Assa Voce” iz Podgorice, od 21.00h, onda ćemo se podsjetiti poznatih hitova grupe “Hari Mata Hari”, nakon kojih će nastupiti zvijezda narodne muzike – Svetlana Ceca Ražnatović!

Foto: Miloš Ćetković

 

PROGRAM ZA DOČEK NOVE 2020. GODINE U BUDVI

 

Šetalište u Petrovcu

Petak, 27.12.2019.

12.00h dječji program Osnovne škole "Mirko Srzentić"

Dječji božićni bazar

13.00h KC “Stara Budva”

Stiže Djeda Mraz!

 

Trg ispred Starog grada

Subota, 28.12.2019.

12.00h predstava "Čarobna bajka" - UV Dance

13.00h stiže Djeda Mraz!

14.00h animacija, face painting

21.00h Krugovi u žitu / Akademia & Katapult / Psihomodo pop

 

Nedjelja, 29.12.2019.

12.00h Lena Kovačević

21.00h Gradska muzika Budve / Refugie Jesus & Apostols / Neno Belan

 

Ponedjeljak, 30.12.2019.

12.00h Gudački kvartet “Lords of the Strings”

21.00h DJ party (Stevan Mandić & Jonh K) /Mahmut Orhan /Ofenbach

 

Utorak, 31.12.2019.

12.00h koncert pjesama za djecu “Sanjine smijalice” – Sanja Perić

21.00h The Grupa / Nevena Božović / Zdravko Čolić

 

 

Srijeda, 01.01.2020.

14.00h –  Koncert klasične muzike - Mediteranski revijski orkestar

Dirigent: Radovan Papović

Solisti: Marijana Šovran, Marko Kalajanović, Lana Asja Dabović, Emilija Minić i Stevan Karanac.

Flauta - Ksenija Franeta

21.00h  Assa Voce / Hari Mata Hari  / Ceca

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja