Benjamin Franklin Transatlantic Fellowship STIPENDIJA

Uslovi za prijavljivanje su promijenjeni tako da uključuju sve srednjoškolce rođene u periodu 22.07.2001 – 22. 06. 2004.


Srednjoskolci prijavite se za BFTF stipendiju i provedite 4 sedmice na program razmjene u Sjedinjenim Američkim Državama!
Ovo su neke od fotografija programa na kom je boravila Ivana Boskovic 2019. na Purdue University.
#MozesITi #USscholarshipMNE
Link in bio- https://me.usembassy.gov/2020-benjamin-franklin-transatlantic-fellowship-call-for-applications/ @ Purdue University

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja